Faruk Serin

GİZLİLİK POLİTİKASI

Gizlilik Politikası ve Çerezler

Bu gizlilik politikası, Faruk Serin tarafından işletimi sağlanmakta olan web sitesinin işletilmesi esnasında site ziyaretçilerinin ve site kullanıcılarının veri sahibinin Faruk Serin ile paylaşımı yapılan bilgilerinin site sahibine şart ve koşulların tespit edilmesi yönünde düzenlenmektedir. Bu başlık altında Faruk Serin tarafınca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri, belirlenebilir her türlü kişisel verilerin kullanımına izin verilmektedir. Aksi belirtilmedikçe kişisel veriler Faruk Serin tarafından kapsama içerisinde yer alır.

Kişisel Veriler Nelerdir?

İşbu başlığın altında verilecek olan kişisel veriler, kanun kapsamı içerisinde site kullanıcıları ya da site ziyaretçileri tarafından kabul edilmektedir. Kullanıcı bilgisi, iletişim bilgisi, işlem güvenliği bilgisi, kullanıcı işlem bilgisi, şikayet ya da talep yönetimi bilgisi, pazarlama bilgisi, olay yönetim bilgisi gibi kişisel veriler depolanmaktadır. Kanun kapsamı içerisinde yer alan 3. ve 7. maddeler doğrultusunda anonim hale getirilecek olan bu veriler kişisel veri olarak kabul edilmeyecektir.

Çerez Kullanımı

Çerez kullanımı işbu başlık altında veri sahiplerinin siteyi en verimli şekilde kullanabilmesi ve kullanıcı deneyimlerinin geliştirilmesi adına kullanılmaktadır. Çerez kullanımını tercih etmek istemeyen kullanıcı ya da ziyaretçiler için tarayıcı ayarlarından çerezleri silebilmek ya da engelleyebilmek mümkün olur. Site kullanımını etkileyebileceği konusundaki uyarıyı yapmakla birlikte çerez kullanımı tamemen site kullanıcısının inisiyatifinde olan bir durumdur. Tarayıcıdan Cookie ayarlarını değiştirmediği sürece kullanıcı site içerisinde çerez kullanımını kabul etmiş var sayılmaktadır.

Reklam & Ads

İşbu web sitesi içerisinde kullanılmakta olan reklamlar ve site ziyaretçisinin ya da site kullanıcısının karşısına çıkacak olan reklam görselleri Google reklamlarından oluşmaktadır. Site içerisinde cookie kullanımını tercih eden kullanıcılar için daha verimli bir şekilde reklam görebilmek ve siteyi hızlı bir şekilde kullanabilmek mümkün olur. Google reklamları üzerinden alınan site reklamları ile kişisel verilerin korunması konusunda yapılan çalışmalar site sahibi tarafından depolanmaktadır. Veri sahibi olan kullanıcıların ise site içerisinde göreceği reklamların bütünü Google reklamları üzerinden sitede bulunan reklam çeşidi olarak karşılarına çıkar. Gizlilik politikası ve çerezler kanun kapsamı içerisinde yer alan maddelere göre uygulanmaktadır.

FARUK SERİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR.